Pregnant Backpacker

Baby Laptime på biblioteket

I måndags rullade jag och Zoey till Millwoods bibliotek för att gå på Baby Laptime för bebisar 0-12 månader. Det blev helt fullproppat så alla fick inte ens plats. Zoey tyckte det var superkul, som vanligt, att få träffa andra bebisar. Och det fanns ju massa nya leksaker och böcker att tugga på och leka med. Det fanns även en hel del trevliga mammor!

Däremot var det väldigt rörigt och jag tyckte inte ledaren var den bästa, även om hon var väldigt snäll. Klart det blir rörigt med så små bebisar som kryper överallt, men ändå. När jag var på tex Bubblans i Uppsala så var det ju inte alls sån här kaos. Jag tror ledaren behöver vara mer självsäker. Det smittar av sig!

Trevligt var det vilket som att träffa andra bebisar och mammor. Men hjälp va svårt jag hade det med alla engelska sånger! haha man lär sig väl efter ett tag antar jag! :) Vi registrerade oss också så Zoey fick ett lånekort och en gratis liten bok.

Zoey träffade dessutom en liten tjej som var i hennes ålder. De kom superbra överens och satt och lekte med samma sak och klappade på varandra. Så himla sött! Det lät typ även som de sjöng ihop. hahha så henne hoppas jag vi träffar igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats