Pregnant Backpacker

Hålla handen på en överkörd cyklist

Idag råkade mamma vara i Uppsala på morgonen och skjutsade därför Zoey och mig till förskolan. På vägen därifrån fick vi bevinna hur en mopedist precis kört på en cyklande kvinna. Då det redan var folk som hunnit springa fram till henne sekunden innan så ringde jag snabbt 112 medan jag gick fram till henne. Två jackor låg över kvinnan som hade kraftiga smärtor i huvudet och ryggen. Jag greppade hennes hand och försökte finnas där. Helt otroligt vilken tid det tog för ambulansen att åka den korta sträckan. Men jag tror hon kommer överleva iaf tack och lov, trots skadorna.

Det var bara lite drygt en månad sedan jag bevittnade en annan kvinna bli påkörd vid ett annat övergångsställe på väg hem från förskolan. Bra att kommunen just nu åtminstone satsar på en att bli en bättre cykelstad.

IMG_2382.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats