Pregnant Backpacker

Jag föll, men växte tillbaka starkare

Nu är det dags att återuppta bloggandet. För er som missat det så blev jag ensamstående i februari. Det är utan tvekan det jobbigaste jag någonsin behövt gå igenom. Och denna gång kunde jag inte rymma utan var fast i samma hem med samma underbara dotter, men utan honom.

Alla drömmar om Kanada, om oss resande världen, om en lycklig liten familj, gick i kras. Det jobbigaste av allt var nog att jag inte ens hade tid att sörja. Livet fortsatte; Zoey behövde sin mamma.

Varje dag sedan dess har jag intalat mig själv att jag är en superhjälte, för tydligen finns det någon studie som visar att man presterar bättre om man tror att man är en superhjälte. Supermamman Jenny.

En dotter som aldrig sov, en dotter som aldrig åt och som satt fast vid bröstet. Men som jag älskar mer än någonting annat i hela världen. Det var hon som fick mig att fortsätta drömma om livet och som varje dag gav mig mental styrka – trots att hon tog all min fysiska energi.

”Du vet inte hur stark du är förrän stark är det enda alternativet du har”.

Sommaren var brytpunkten, då allting vände. En galen festival, ett slut på amningen och en sommar med nära och kära. Fotograferandet tog en spurt och jag kom in på en grymt bra och rolig utbildning. Tack till alla som funnits där och stöttat mig, hjälpt mig med Zoey och gett mig kärlek även när jag inte förtjänat det.

Nu är jag redo för nya äventyr. Nya drömmar. Nya mål. Starkare än någonsin.

zoey i fönstret 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Kul att du är tillbaka! Har kikat in lite då och då för nya uppdateringar!
  Så tråkigt att det tog slut men ni fick ju iaf ett litet underverk ut ur ärat förhållande!:)
  Hur ska ni göra med Zoey? Ska hon ha nån kontakt med sin pappa och har ni tänkt att komma tillbaka och hälsa på i Kanada?
  Om du vill svara på det såklart annars behöver du ju såklart inte.. är bara lite nyfiken hur det blir när mamma och pappa är på varsin sida av världen!
  Jättesöt är hon:)

stats