Pregnant Backpacker

Min hårddisk är full… men jag är hemma igen!

Island var FANTASTISKT. Jag har inte ens ord. Det måste upplevas! Island är som en helt annan planet. Allting är annorlunda. Folket är otroligt isolerade, landskapet är som flera olika planeter och till och med luften är annorlunda. Vi gjorde så himla mycket och kan inte vänta på att få visa er alla bilder! Däremot insåg jag till min förskräckelse att min 500 gb hårddisk är helt full. Min externa hårddisk på 1tb är i princip också full och min kamera rymmer för närvarande 16 gb bilder. AHHHHHH!!! Så fort jag rensat bilder eller köpt en ny hårddisk så kommer jag redigera en massa bilder och lägga upp här!

Att vara i Sverige är fruktansvärt skönt. Jag saknade det till och från i Kanada, men trivdes samtidigt rätt så bra. Nu när jag kom hem till Uppsala igen så kändes det dock som en väldans lättnad. Det är så otroligt skönt att bo mitt i staden och ha nära till allt. Och att vara nära familj och vänner är verkligen inte att underskatta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. pregnantbackpacker

      Jag verkligen jätteskönt faktiskt! :) ja så mysigt med jul!! Hoppas bara på lite snö tills dess! :) japp, vi ska tillbaka till Kanada om några månader igen!

stats