Pregnant Backpacker

Mitt roligaste sommarminne

Så här i novemberdeppet behöver man återblicka till sommaren och mitt roligaste sommarminne. I somras var jag rätt spontant med i en musikvideo! Det var helt galet och så grymt roligt! (iofs var jag faktiskt med i två om man ska vara noggrann, haha). Det var kul att se hur allting gick till bakom kulisserna och fastän det regnade och var askallt, trots att det var juli så dansade vi oss varma. Alla var utklädda till roliga saker och låten var riktigt bra. Det datumet blev dessutom otroligt speciellt för mig med. Tyvärr har inte videon släpps än men lägger upp den när den gjort det! Förmodligen i december.

11741250_10152910887775880_5177392689922375678_o

Här är iaf några bilder från kvällen tagna av Linn Behrmann.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats