Pregnant Backpacker

Cake smash på ettårsdagen!

Zoey blev ett helt år förra fredagen. Helt galet vad tiden går fort! Jag saknar redan att bebismysa. Åhhh. Om det inte vore sånt himla jobb, så skulle jag väl redan vilja ha en till. haha! Men det får vänta typ 4 år till eller nåt! Jag är iaf så himla stolt och överlycklig för min älskade lilla prinsessa. Hon är så duktig på att gå och idag fick jag sin sjunde tand. Nu är det inte långt kvar tills hon kommer prata en massa riktiga ord. Det känns så overkligt allting. Var tog tiden vägen? Det känns som det var igår vi låg på BB, men samtidigt känns det som hon alltid funnits. Hon är utan tvekan det absolut bästa som någonsin hänt mig. Varje dag ler jag flera gånger om på grund av henne. Hon lyser upp hela min värld.

På Zoeys födelsedag bakade jag en tårta och hade en cake-smash-fotografering. Det gick inte alls som jag tänkt mig. Jag hade tänkt baka en sockerfri tårta, men den gick åt skogen så blev en färdigköpt tårtbotten till slut tyvärr. Men men, en gång om året skadar väl inte hoppas jag! Vädret var riktigt dåligt och dagsljuset gick inte att använda. Självklart var alla batterierna dessutom urladdade i min blixt och inga extrabatterier hade jag heller, så jag testade att köra på kamerans egna inbyggda – herrejösses vilken katastrof. Tyvärr blev bilderna alltså inte alls som jag tänkt mig även fastän min älskade sötnos gjorde ett fantastiskt jobb och smaskade i sig! haha så otroligt söt! och tack till alla som kom förbi dagen efter på hennes öppna hus och grattade henne med massa presenter och kramar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Ok tråkigt :( kom på en till sak som man kan göra, byta sovställe! Sover hon i ditt rum? Eller eget? Gör tvärtom:) brukar du ha henne i din säng? (Kommer inte ihåg om du skrev förut om du hade prövat ha henne i din säng! ) jag vet en familj som hade ett barn som vakna jätte många ggr på natten, den bebisen fick eget rum och sov då hela nätter helt plötsligt! Och min kompis som har haft mkt sömn problem med deras son sover med han på en madrass på golvet!

  Vi har börjat en ny metod för att få våran dotter och sluta slåss! Hon har slagits,bitits, kastat saker på oss i minst 6 mån! Känns som vi prövat allt! Men nu kör vi fullständigt ignorering vad hon än gör mot oss föräldrar! Vi har ju givetvis prövat det tidigare men skillnaden är att vi fick höra att vi måste göra det hela tiden ev i flera veckor! Inte bara nån dag som vi prövat tidigare! Vi får alltså inte ge henne nån reaktion för då tycker hon de är kul och fortsätter! Vi har prövat i 4 dar nu och det känns positivt! :) har redan gett små resultat! Det är inte lätt och vara föräldrar och kunna allt eller :)

  1. pregnantbackpacker

   hehe tack för tipset :) Men har ju testat många olika sovställen eftersom vi har flyttat omkring i olika länder osv, men ingen skillnad direkt. Vi bor i en etta så tyvärr kan hon inte få ett eget rum.. I Kanada hade vi en tvåa så då sov hon iaf själv tills vi gick och la oss, men det var likadant ungefär. Och samsova slutade jag med runt 7 månader eller så då hon började sova ännu sämre av att ha oss nära eftersom hon ville snutta hela tiden plus att hon lärde sig rulla ur sängen. :/ Vi är rätt tysta när vi sover dock. Verkligen ingenting verkar fungera. Just nu är hon dessutom fruktansvärt mammig. Jag får inte ens duscha. Jag tror hon är väldigt rädd för att bli lämnad och för att jag ska överge henne eftersom vi reser runt så mkt. Jag får helt enkelt fortsätta visa att jag finns där tills det går över.

   Men oj, va jobbigt det låter. Men så himla skönt att det verkar fungera!! Det är bara kämpa vidare. Det är snällt av dig att du försöker hjälpa oss! :) och jag hoppas att det kommer bli bättre för er också snart med er dotters beteende. :)

stats