Pregnant Backpacker

Var tog jag vägen och vad händer?

Tack för era värmande ord angående mitt förra blogginlägg! Det har helt klart gett mig mer energi, men tyvärr sover hon fortfarande lika dåligt. Om inte sämre. Men jag kämpar vidare!

Jag har varit så fruktansvärt dålig på att blogga senaste tiden. Förlåt för det. Anledningarna är flera. Eftersom Zoey håller mig vaken om nätterna så bidrar det till en väldigt trött mamma som inte orkar någonting, MEN jag dricker min kopp te varje morgon och försöker ta mig igenom dagen ändå. Zoey har någon fas just nu där hon behöver mig extra mycket. Hon gråter och gnäller så fort jag sätter ner henne på golvet om jag inte sätter mig bredvid henne. Att ha datorn uppe under hennes vakna tid är helt klart ett no no. Eller att sitta med någonting annat för den delen. Kanske att jag ibland kan få sitta med telefonen, men oftast försöker hon rycka den ur handen den med. Söta lilla prinsessan börjar verkligen upptäcka världen och en stark vilja har hon minsann!

När jag inte sitter inne och leker med Zoey så tar vi oss ut och leker med andra bebisar på bibliotekets olika grupper eller med nyskapta vänner. Varje gång Zoey sover så försöker jag ta fram böckerna. För jag är ju inte bara mamma, utan är även en student som försöker plugga 50% distans. Eller ja, 75% just nu och 25% efter mitten av november. Jag läser Sociala Medier samt Organisation och Kommunikation. Riktigt intressanta kurser, speciellt den första!

Förutom att studera försöker jag även att planera lite inför att öppna upp mitt egna företag. Jag kommer inte satsa stenhårt på företagen, men jag har funderat på det en längre tid nu och är väldigt exalterad över det. Vad det är tänker jag inte berätta än! hihi

Dessutom har vi nu bokat hemresan! I november drar vi till Island för 4 nätter och därefter hem till Uppsala för ett tag. Vi har även bokat en resa till Österrike, Wien, med min mamma och hennes kille (samt alla barn och respektive) i december. Det ska bli så jäkla kul att se Island och Österrike plus att träffa alla vännerna och familjen igen, även om jag har det bra här i Kanada.

Det är mycket som händer inom en snar framtid! Så himla kul att ha saker att se fram emot.

Det är helt otroligt att denna lillfis fyller ett år om lite mer än en månad! Så fort tiden går. Och sina första steg tog hon för 2,5 vecka sen. Så duktig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Barnbloggsystrar

  Det där med sömn är inte lätt :( Har en dotter på 4 månader som är världens piggaste bebis! Sover typ inget på dagen och somnar sent på kvällen. Vissa nätter känns det som om jsg är uppe jämt. Fattar inte hur man orkar egentligen? Supermorsor är vi! ;)

 2. Maria

  Kul att ni ska hem till Sverige!
  Är det första gången för din pojkvän?
  Jag flyger hem i morgon, kelowna-Edmonton-Island.
  Men tyvärr kommer inte min älskling med:(

stats